Какви са цените на земеделските земи?

Може да сте сигурни, че цените на земеделски земи, които предлагаме са адекватни, тъй като не сме посредник между вас и купувача, а директно изкупуваме земите. Това за вас означава, че спестявате разходи за комисионни.

Цената на земеделската земя варира в широки граници и зависи от много фактори, като например:

  • В коя част на България се намира имота
  • В кое землище е
  • Категория
  • Рента
  • Големина

За това за оценката на имотите отговаря нашият екип от агрономи, които внимателно разглеждат всеки имот и го оценяват.
За целта е нужно да ни предоставите данните на имотите, които искате да продадете и в рамките на 1-2 работни дена ще имате точна оферта за тях. Офертата важи 14 дена, така че ще имате време да помислите и сравните цената.
Сумата, която ще ви съобщим ще е чистата сума, която ще получите от нас. Няма комисионни. Няма такси за прехвърляне. Няма такси за вадене на скици, характеристики и данъчни оценки. Те се поемат от нас. Ако земята е наследствена, не дължите и данъци за получената сума. Единственият ваш разход по сделката може да бъде таксата на нотариуса при вариант на продажба чрез пълномощно. Прочетете повече за вариантите за продажба тук.
За да разберете каква цена предлагаме за вашите земи може да направите запитване по телефона, в някой от офисите ни или онлайн:

Как става продажбата?

Може да видите подробно как става продажбата тук

Дължа ли такси, комисионни или данъци при продажбата на земеделска земя?

Ако земята е наследствена не дължите никакви данъци при продажбата. А тъй като ние я изкупуваме директно, а не чрез посредник, нямате разход по комисионни. Спестявате и таксата за прехвърляне на имота, тъй като я поемаме ние. Единствения ви разход може да е таксата за заверка на пълномощното, за повече информация прочетете как става продажбата

Един от собствениците не е съгласен да продава, изкупувате ли идеални части?

Нашият фонд не изкупува идеални части. Нужно е всички да са съгласни да продадат целия имот. Друг вариант е да направите доброволна (или съдебна) делба на имотите, така че всеки наследник да може да се разпорежда напълно със своята част.

Един от собствениците не може да се яви лично, проблем ли е?

В повечето случаи не е проблем, извършвали сме сделки и с хора, живеещи в чужбина. Обадете ни се за да обсъдим вашия случай и да предложим решение.

Контакти

Земляци М ООД

гр. Стара Загора - ул `Ген. Гурко` 94А

гр. Пловдив - бул. `6-ти септември` 154-А

гр. Казанлък - ул `Ген. Столетов` 7

Работно време:

8:30 - 18:00 ч.

0892-02-22-22


Фейсбук страница

Земляци - М ООД 2020 © Всички права са запазени